Hvem er Favrskov Fodklinik

Klinikken og websitet drives af Connie Toft Ekelund.

Favrskov Fodklinik
v/Connie Toft Ekelund
Snuhøjvej 23
8881 Thorsø

Tlf.: 42 14 88 05
Mail: favrskov-fodklinik@outlook.dk

CVR: 40226567

Webstedsadressen er: https://www.favrskov-fodklinik.dk.

Indsamling af personoplysninger

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der kun inddirekte data; data, som kræver korrelation med andet data, for at kunne henvise til en person. Et eksempel er din IP adresse. Vores eneste redskab til dette er Google Analytics, som anonymiserer din IP adresse, ved at markere de tre sidste cifre med et ‘0’. Vi indsamler derved ikke data, der kan henvise til en person. Google Analytics bruges for Favrskov Fodkliniks vedkommende bl.a. til at registrere trafik. Læs mere i vores Cookiepolitik.
 

Hvor længe bliver de gemt

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.
 

Videregivelse af oplysninger

Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil.
 

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.
 

Hvordan kan du slette eller ændre dine oplysninger?

Hvis du ønsker information om de oplysninger, der er registreret om dig, kan du altid kontakte os på telefonnummeret 42 14 88 05 eller på favrskov-fodklinik@outlook.dk
 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. YouTube videoer, links til artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.
 

Hvem vi deler dine data med

Vi bruger Google Analytics. Du har mulighed for og rettighed til at fravælge cookies fra Google Analytics her. Du kan læse om Googles Privatlivspolitik her.

Vi bruger Terapeut Booking, i forbindelse med booking af behandlingstider. Når du booker en tid, giver du samtidig samtykke til, at vi må indsamle og opbevare de oplysninger, der afgives ved booking.
 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre brugeroplevelsen. Før vi placerer cookies, beder vi om dit samtykke og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger. Læs mere i vores cookiepolitik.
 

Notifikation om brud på private oplysninger

I tilfælde af, at dine data er kompromitteret, underretter Favrskov Fodklinik dig og de kompetente tilsynsmyndigheder herom inden for 72 timer via e-mail med oplysninger om omfanget af bruddet, de berørte data, alle indvirkningerne på servicen og Favrskov Fodklinik handlingsplan for foranstaltninger til at sikre dataene og begrænse enhver mulig skadelig virkning for de registrerede.

”Brud på private oplysninger” betyder et brud på sikkerheden, der fører til utilsigtet eller ulovlig destruktion, tab, ændring, uautoriseret offentliggørelse eller adgang til personlige data, som overføres, opbevares eller på anden måde behandles i forbindelse med leveringen af denne Service.
 

Ændringer i vores Privatlivspolitik

Hvis vi beslutter os for at ændre vores Privatlivspolitik, lægger vi ændringerne op på denne side og/eller opdaterer ændringsdatoen for Privatlivspolitikken nedenfor.

Denne Privatlivspolitik blev sidst ændret den 27. august 2019.
 

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk