Velkommen til Favrskov Fodklinik!

Mit navn er Connie Toft Ekelund og jeg er lægeeksamineret fodplejer og SADF godkendt.

Jeg har de seneste år taget uddannelserne:

  • Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære.
  • Lægeeksamineret SADF Fodplejeuddannelse

Som SADF lægeeksamineret fodplejer er man uddannet på et meget højt fagligt niveau, og også uddannet til at varetage fodpleje på personer med gigt, diabetes, kredsløbsproblemer samt andre lidelser. Du kan derfor som kunde trygt lægge dine fødder i hænderne hos mig, og jeg vil sørge for du får en yderst kompetent behandling.

Som tryghedsgaranti kan nævnes, at jeg gennem SADF er omfattet af en behandleransvarsforsikring.

I klinikken kan du købe en masse lækre produkter, både plejende cremer og lignende til fødderne, men også gaverelaterede produkter og en masse skønne produkter inden for sundhed og velvære. Jeg sælger naturligvis også gavekort, så du kan glæde en du holder af.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde jer velkommen i min klinik, hvor jeg vil sørge for en afslappet stemning. Jeg vil sørge for, at du føler dig godt tilpas, og får fuldt udbytte af din behandling, så du går glad og tilfreds herfra efter endt behandling.

Læn dig derfor godt tilbage i stolen, slap helt af, og nyd en kop kaffe eller te – så sørger jeg for du er i gode hænder, og får den absolut bedste behandling

Du kan kontakte mig her:

Telefon:

42 14 88 05

E-mail:

favrskov-fodklinik@outlook.dk

Find Favrskov Fodklinik på Facebook!

foto-3

Kontakt mig eller book en tid

Se behandlinger

luksus-fodbehandling

Book en tid

adult-feet-female-1274061

Bliv klogere

neglesvamp